torsdag 6 september 2012

Legat i...

Nu har jag legat i med träning den här veckan. Imorgon får det bli en vilodag för att förhoppningsvis kunna springa en runda på lördag. För visst känns det i kroppen att den behöver vila och återhämta sig nu. Supersaturday sitter i, inte träningsvärk, men kroppen är trött. Träning är ju trots allt nedbrytande på kroppen, så återhämtning är viktigt. Med mycket träning vill man ju komma åt en superkompensation, dvs. när resultaten blir bättre än innan. I mitt fall handlar det om att konditionen och uthållighet under en längre tid ska bli bättre. I slutet på september väntar Tjej Lidingöloppet, 1 mil i kuperad terräng. Tror inte att det alls är som att springa milen i Falkenbergs stadslopp till exempel. Tur att man bor där man bor, för här är det kuperat ute i skogen. Det blir nog inte "gubbamilen" i helgen, men nästa lördag definitivt.

2 kommentarer:

antonia@weleen.se sa...

Hej!
Jag har precis gått en bodyattack utbildning, och blev godkänd. Det var tufft! Vad skulle du säga om sh'bam utbildningen i jämförelse med BA?
Lycka till med din träning!
Kram
Antonia

Linda sa...

Hej Antonia
BA utbildningen är hästlängder mycket mer jobbigare på alla sätt och vis än sh'bamutbildningen. Kändes inte heller som att man hade lika höga krav på teknik och god fysik som i BA.
Lycka till!